Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

H hypersys είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου που δημιουργήθηκε το 2007 από δύο φίλους που αποφάσισαν να ενώσουν τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη τους για νέες τεχνολογίες. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων μέχρι σήμερα και επεκτείνεται με συνεργασίες και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων. Ξεχωρίζουμε γιατί προτείνουμε έξυπνες & δημιουργικές λύσεις, προσφέρουμε υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών σε λογικές τιμές και αναπτύσσουμε συνεχώς την τεχνογνωσία μας. 

 

Γιαννης Γεωργαντάς | graphic & web designer

Georgantas

Έχει πτυχίο στην Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών από το ΤΕΙ Αθήνας και εργάζεται ως γραφίστας και εικονογράφος από το 2004. Στην hypersys ασχολείται με ότι έχει να κάνει με design, σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας & εντύπων. Θα έχει σίγουρα πολλές ιδέες να προτείνει για το λογότυπό σας αλλα και για την προώθηση σας στα social media.


fb round  in round  insta round

Kωνσταντίνος Ζάχος | e-business architect

Zachos

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2003 με πτυχίo σε Computer Science & μεταπτυχιακό σε e-Commerce από το Coventry University. Στην hypersys θα αναλάβει να σας προτείνει την καλύτερη τεχνικά λύση για τις ανάγκες σας και θα βεβαιωθεί ότι θα υλοποιηθεί σωστά μέχρι να σας την παραδώσει. Αγαπημένες του εργασίες όσες σχετίζονται με search engines.


fb round  in round

 

Κατασκευή και προώθηση κινέζικων ιστοσελίδων

Τα τελευταία χρόνια η hypersys παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες online προβολής και προώθησης επιχειρήσεων προς την Κίνα. Αν σκέφτεστε να δραστηριοποιηθείτε στην αγορά αυτή η hypersys είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος καθώς παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και στρατηγικές διαδικτύου, καθώς και  κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων με κινεζικό περιεχόμενο έτσι ώστε να καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας αμεσότερα, αποδοτικότερα και προπαντώς εγγυημένα.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες διαδικτύου που προσφέρουμε δείτε εδώ, ενώ αν σας ενδιαφέρει να προωθήσετε αποτελεσματικά της επιχείρησή σας στην Κίνα, δείτε την αντίστοιχη ενότητα Web Design Κίνα