Κατασκευή κινεζικών ιστοσελίδων

Κατασκευή κινεζικών ιστοσελίδων

Δημιουργούμε νέες, αυτόνομες ιστοσελίδες ή μετατρέπουμε τις υπάρχουσες ιστοσελίδες σας στην κινέζικη γλώσσα.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές ως προς τις κινέζικες μηχανές αναζήτησης, επεκτάσιμες, εύκολα διαχειρίσιμες, καθώς βασίζονται σε σύγχρονα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων προωθείται και φιλοξενείται σε Ασιατικούς διακομιστές για ταχύτερη προσπέλαση από κινέζους επισκέπτες.

 

Λεπτομέρειες


Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων σε Κινέζικες Μηχανές Αναζήτησης

Προσφέρουμε λύσεις βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων ως προς τις κινέζικες μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε να επιτευχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η αναρρίχησή τους στα αποτελέσματα αναζητήσεων των κινέζικων μηχανών. Η υπηρεσία αυτή, θα πρέπει να αποτελεί μέρος μίας μακροχρόνιας στρατηγικής προώθησης της ιστοσελίδας σας.

 

Λεπτομέρειες

 

Κίνα & Κοινωνικά Δίκτυα

Μπορεί να σκέφτεστε τα δίκτυα Facebook και Twitter ενστικτωδώς, αλλά δυστυχώς τα δίκτυα αυτά είτε δεν είναι διαθέσιμα, είτε έχουν πάρα πολύ μικρή απήχηση στη Κίνα. Η hypersys προωθεί την επιχείρηση σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στα δημοφιλέστερα κινέζικα κοινωνικά δίκτυα.

 

Λεπτομέρειες


Προώθηση Κινέζικου Περιεχομένου

Δημιουργία και προώθηση περιεχόμενου στη Κινέζικη γλώσσα, σε διάφορες μορφές όπως ιστοσελίδες, blogs, mini-sites, micro-blogs, newsletters, e-books, case studies, how-to guides, FAQs, φωτογραφίες, infographics, podcasts, videos, παρουσιάσεις, αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα  κ.ά.

 

Λεπτομέρειες


Email Marketing στη Κίνα

Με την οργάνωση και δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δίνουμε την δυνατότητα επικοινωνίας τις εταιρείας σας με κινέζους πελάτες.

 

Λεπτομέρειες